Jazz_web

Jazz & Tinturé

ComparteixShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Divendres, 30 de juny, 7 i 14 de juliol a les 22 h

Jardins de Can Tinturé

Portes obertes al Museu Can Tinturé a partir de les 21 h

El cicle Nits de Jazz & Tinturé ens ofereix tres propostes musicals de gran qualitat que faran sonar des dels grans hits del swing fins a peces de creació pròpia inspirades en les estructures del jazz clàssic.

 30/06/2017 – Men in swing jazz

Un recorregut per la història del swing tot emulant les grans bandes de l’època daurada del jazz. Grup format per Marc Riera (veu i guitarra), Gerard Cuní (contrabaix), Martí Mitjavila (saxo), Jaume Grau (trompeta), Joan Molina (bateria), Oriol Codina (clarinet) i Gil Casals (trombó).

07/07/2017 – The Mellow Sound

Quartet (veu, piano, contrabaix i bateria) que enfoca el jazz des d’una perspectiva fresca i moderna, amb molts temes propis. Veureu que el seu estil no encaixa en l’etiqueta del jazz fusió però en canvi sí que conserva part del so del jazz clàssic.
Una formació nascuda a Barcelona fa cinc anys i composta per músics d’arreu d’Espanya (Antonio Navarro, Aida Ten, Valentín Rodríguez i Denis Suárez) que tot i la seva joventut compten amb un destacat domini de la música.

14/07/2017 – Pablo Martín Quartet

Nascut a Barcelona, l’any 2015. Fidels a la tradició del swing, el quartet ofereix un repertori que inclou grans clàssics del gènere com The sheik of Araby o It don’t mean a thing.

Componen la formació Kike Pérez, a la bateria, que amb una gran versatilitat, so i uns ritmes impossibles es consolida com la columna vertebral del grup. Al baix elèctric i contrabaix trobareu a David Moyano, amb un gran domini d’ambdós instruments; Marc Capardón, també anomenat “Marc Peterson”, fruit de la clara influència del pianista canadenc de jazz Oscar Peterson en el seu so i forma, es llueix al piano; i, per últim, Pablo Martín, que dóna nom al quartet, al saxo i clarinet.