bateria sant pere martir

Itinerari. La bateria de Sant Pere Màrtir

ComparteixShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Tots els primers diumenges de mes 
11 h, plaça Mireia

A través d’una excursió per la muntanya de Sant Pere Màrtir es farà una breu introducció a la Guerra Civil espanyola remarcant el paper de les defenses antiaèries existents. Parlarem de la seva funcionalitat i del paper que hi van tenir.

Activitat gratuïta prèvia inscripció.

Propera sessió: diumenge, 4 de juny de 2017

2 comentarios
  1. isa burgos
    isa burgos says:

    Bones,
    soc profa del Severo Ochoa del cicle d’animació socio socicultural i turística i m’agradari apoder organitzar aquesta sortida amb els joves (tenen entre 18-17 anys). Hauria de ser entre setmana. Oferiu aquesta activitat? amb qui podria contactar? som un grup de 20 aprox

    merci

Trackbacks y pingbacks

  1. […] de mes a Sant Pere Màrtir, es recupera aquesta història i se’n fa difusió. L’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat va iniciar l’any 2003 un projecte per a la recuperació del patrimoni de la muntanya i la […]

Los comentarios están desactivados.